Danas su prozori bitni element arhitekture. Nekada su imali samo svoju funkciju, ali ne i izgled. Sada imate mogućnost i to promijeniti.

PVC prozori proizvode se u svim veličinama, oblicima i bojama, a mogu se otvarati na svaki željeni način, bilo otklopno ili zaokretno.

Uz naše PVC prozore dobit ćete visoku kvalitetu, funkcionalnost, toplinsku i zvučnu izolaciju te lakoću održavanja. I povrh svega mogućnost realizacije svojih želja, kao što je sloboda pri oblikovanju, izboru boje i općenito estetskom izgledu.

Naši prozori su proizvedeni koristeći profile renomiranog njemačkog proizvođača Gealan.

 

Jednokrilni otklopni zaokretni prozor

Jednokrilni prozor je najjednostavniji oblik vanjske stolarije, koji se sastoji od okvira, krila, čeličnog ojačanja, okova i izo stakla.

Najčešće se koristi na stambenim objektima, a njegova najveća prednost je prozračnost i osvjetljenost prostora.

Dvokrilni otklopni zaokretni prozor

Dvokrilni prozor se može raditi u izvedbi sa fiksnom središnjom prečkom ili bez prečke (batuda).

Višedjelni prozori

Višedjelni prozori se najčešće koriste kod zatvaranja većih otvora.

Prozori sa dva i više krila imaju mogućnost otklopno – zakretnog otvaranja. Okvir i krila imaju unutrašnja metalna pojačanja.

Fiksni elementi

Fiksni elementi koriste se primjerice za ostakljivanje stubišta i slične namjene.

Razni oblici

Tijekom proteklih 40 godina mnogi su prozori samo ispunjavali svoju funkciju, ali većina njih nije imala nikakvu osobnost.

Sada imate priliku to promijeniti. Odabir profila pruža Vam potpunu slobodu oblikovanja, što znači da je uz pomoć PVC materijala moguće napraviti skoro svaki oblik prozora, kako za stare tako i za suvremene građevine.

Nudimo mogućnost savijanja lukova za GEALAN profile!!