Naziv projekta:
Jačanje konkurentnosti tvrtke Ponistra d.o.o. proširenjem kapaciteta i modernizacijom poslovne jedinice

 Naziv korisnika: PONISTRA d.o.o.

Kratki opis projekta:
Svrha projekta je jačanje konkurentnosti proširenjem kapaciteta i modernizacijom postojeće poslovne jedinice kupnjom novih strojeva za obradu PVC i ALU profila.

Ciljevi projekta i očekivani rezultati projekta:

  • kreiranje 2 nova radna mjesta temeljem sati rada
  • povećanje prihoda od prodaje za 2.200.135,00 HRK
  • očuvanje 18 radnih mjesta
  • privatna ulaganja u iznosu od 326.705,34 HRK

Ukupna vrijednost projekta: 626.705,34 HRK
Prihvatljivi troškovi: 501.364,34 HRK
EU sufinanciranje projekta: 300.000,00 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 20.09.2017. – 20.03.2018.
Kontakt osoba za više informacija: Jure Škare, ponistra@ponistra.hr

Više informacija o strukturnim fondovima dostupno je na internetskoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr.

Poduzeće PONISTRA d.o.o. Biorine osnovano je 1990. godine kao obiteljski obrt. Sa svojih 16 uposlenika na više od 2000 m2 zatvorenog poslovnog prostora i oko 1400 m2 ograđenog otvorenog prostora te zahvaljujući dobrim poslovnim potezima izraslo je u tvrtku koja predstavlja jedan od značajnih poslovnih subjekata na polju PVC stolarije.

Gospodin Kažimir Škare, osnivač i vlasnik PONISTRE d.o.o. Biorine ovim se poslom počeo baviti prije 30 godina u Njemačkoj. Kao iskusan stručnjak u proizvodnji stakla i PVC stolarije, sa 30 godina iskustva, uspješno vodi tvrtku te svoje znanje nesebično prenosi na mlade ljude i njihovo stalno usavršavanje. Posebno ističemo dugogodišnju uspješnu suradnju s renomiranim njemačkim tvrkama Gealan i Winkhaus, kao i činjenicu da smo prvi proizvođači PVC stolarije u Hrvatskoj koji koriste Gealan profile.

U želji da održimo vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda, te nadasve zadovoljstvo svojih kupaca, pratimo europske trendove, konstantno unaprijeđujemo tehnologiju i educiramo stručni kadar..

Jure Škare, direktor

Jure Škare

Julija Žaper, referent

Jelena Škare, referent

Jelena Škare